Voľné pokračovanie Výstupu na Eiger z roku 2006

Československá medzi zborová akčno-poznávacia súťaž zameraná na porovnanie družín a otestovanie si ich zručností a iných činností v nečakaných situáciách Kedy?
Na konci letných prázdnin a to 29.8.-2.9.2007
KDE?
Prekrásne prostredie Vysokých Tatier, priamo v ich srdci na okraji Tatranskej Lomnice
PRE KOHO?
5- členné družiny, kde radca/radkyňa musí byť vo veku od 18 rokov vyššie (zodpovedný za zvyšných 4 členov) a deti budú vo veku od 12 do 16 rokov. Je to určené pre všetkých akcie schopných jednotlivcov, ktorí si vedia poradiť i s nečakanými situáciami a vedia tímovo pracovať. Pre všetkých čo chcú zažiť dačo nové a vytrhnúť sa z bežnej skautskej reality!
Čo ťa čaká?
Výlety do Tatier, adrenalínové situácie plné zvratov, večerné posedenia a iné spoločenské zábavky, bobová dráha nesmie znovu chýbať, večerný výhľad na Lomnický štít pre romantikov, plno zaujímavých situácií, noví priatelia a kopa iného!!
Ide o nadviazanie na celkom úspešný Výstup ne Eiger z jesene 2006 a to si už teraz nesmieš nechať ujsť! Čo ťa tam čaká, sa teraz presne nedozvieš, tak prekonaj svoju nedôveru k novým akciám a príď spoznať podobných ľudí ako si ty!
Cena
neuveriteľných 1000Sk (!) je cena, ktorá zahŕňa ubytovanie v horskej chate s plnou penziou a možno nejakou atrakciou, cestovné si hradia družiny sami.
Cena nie je definitívna, môže sa upraviť smerom nadol.
Prihlášky
posielajte okamžite, no najneskôr do 10.8.2007 na adresu branislav.turza@gmail.com (0905/828-613) alebo burdiatko@gmail.com (0904/260-437)

Pridaj komentár