Dievčenská 3D u Timinky

Kde bolo tam bolo, jedno piatokové popoludnie sa naše dievčatá vybrali na trojdňovku k Timi do Studienky…

A čo bolo ďalej? Klikni, čítaj a dozvieš sa! 🙂 V piatkové poobedie sme sa vybrali na Mlynské Nivy, aby sme sa dopravili k Timi na chatu. Mali sme sa stretávať o štvrtej, no ako vždy sme tam boli iba ja a Iťa. Neskôr sa dostavili aj ostatní a nakoniec sme v plnom počte dorazili do Studienky. No teraz sa začali problémy.
V Studienke majú totiž veľmi zaujímavé číslovanie domov. Po dvestovke nasleduje dvadsiatka, po dvadsiatke sto päťdesiatka… A keďže my sme poznali iba číslo domu, hodnú chvíľu sme tam blúdili. Nakoniec sme ale Timinkinu chatu našli a s ňou aj veľký nápis: Skutočné hodnoty verzus skutočný život. Ako sme sa dozvedeli už predtým zo zaslaného listu, bol to konkurz pre novinárov. Po príchode sa nás teda ujali skúsené novinárky, ktoré došli už pred nami, a to Keya, Kero, Paťa, Maťa a, samozrejme, Timi.
Ihneď sme dostali informačné letáky, ako bude celý konkurz prebiehať. Potom sme sa najedli a po večeri sa začala prvá disciplína, a to čítanie textu vo večerných správach. Texty boli veľmi zaujímavé, napríklad ako milujem ružovú, potom text o zajacoch, o čokoláde a ďalšie. No deň sa už končil, a tak sme si všetci políhali do postelí a išli spať. Na druhý deň ráno sme sa krásne vyspaní zobudili – a čo sa nestalo – išli sme na výlet. Hrali sme na ňom rôzne hry a na konci výletu sme nacvičovali prvú pomoc, keď si Kero „vyvrtla“ členok. Potom sme sa vrátili domov a všetci sme sa pripravovali na konkurz, lebo v ten večer mal vyvrcholiť.
Večerné disciplíny boli dve, a to rozprávanie o nejakej téme asi minútu a použiť nejaké slovo za minútu čo najviackrát, ale tak, aby vety, čo hovoríte, dávali zmysel. Možno sa to zdá jednoduché, ale verte mi, že to vôbec jednoduché nebolo. Tak sa nám plietli jazyky… No nakoniec sme všetko dobre zvládli. Vyhrala síce Tatra, no všetci sme boli odmenení skvelou čínskou večerou z dielne Kera a Pati.
Na druhý deň sme ešte išli do kostola a potom domov.
Tento víkend bol fajn a u Timi bolo super. Navyše sme ja, Iťa Baša skončili nováčikovskú skúšku. Dúfam ,že takýchto 3D bude viac.

Ferdy

Pridaj komentár