Oddielová trojdňovka…

…alebo Oslavy oddielového výročia.

Cez víkend 19. – 21. februára sme sa vybrali do Konkušovej doliny, aby sme si pripomenuli ( a patrične to aj oslávili 🙂 ) založenie 17. Oddielu Indiáni z lesa. Bolo tam dobre. Prvý deň sme prišli asi o 17:00 h. Vybalili sme sa, začali sme variť špagety a potom sme sa navečerali. Kubo nám potom povedal, kde budeme spať. Ja som si doniesol spací vak aj karimatku, ale nemusel som. Na družinovke nám Kubo hovoril, že si nemusíme brať spací vak ani karimatku. Ja som to dobre nepočul. Ale ja som nechcel spať v spacom vaku. Tak keď som mohol spať na posteli, tak som spal. Spal som s Timkom a Adamom Jankovičom. Potom sme sa išli hrať. Hrali sme sa pif-paf. Potom sme sa najedli špagiet. Neskôr sme išli spať. U nás v izbe bola úplná sranda. Ešte sme ju mohli robiť, ale keď prišiel Kubo už nie. To je blbé. Tak sme spali.
Na druhý deň, keď sme vstali, sme išli urobiť raňajky. Potom sme sa prichystali a vyrazili na výlet. Išli sme cez lúku. S Timkom sme sa rozprávali stále o tom istom. Hrali sme medveďa a bombu. Keď sme prišli na Bradlo, sme sa poobzerali a išli sa najesť. Ja, Timko a Adam Jankovič sme sa išli zohriať naháňačkou. Keď sme dohrali, už sme museli odísť. Odišli sme sýty a aj s lepšou náladou. Vrátili sme sa inou cestou. Keď sme prišli, sme sa prezliekli a išli robiť večeru. Mali sme dobrý a štipľavý guláš. Potom sme mali dobrú smotanovú tortu, ktorú upiekol Pajo s Lukášom, v piatok večer, keď sme išli spať. Mali sme ju ako 15 výročie nášho oddielu. Potom sme mali koláč. Bolo to len piškótové cesto a rozpustená horká čokoláda s jablkami. Keď sme všetci všetko dojedli, išli sme sa hrať až dovtedy, dokedy sme išli spať. Hrali sme zvieratká ukazované rukami. Ja som bol žirafa. Hrali sme aj zvukové zvieratká. Potom aj mačiatko. Večer sme zasa robili s Timkom a Adamom v posteli blbosti.
Na tretí deň, keď sme vstali, sme išli robiť raňajky. Najedli sme sa a zbalili sme sa. Potom sme upratali. Potom sme sa ešte išli hrať zvieratká ukazované rukami. A potom odišli. Timkovi bolo zle. Keď išiel ku doktorke, povedala mu že má chrípku. Aj Adam Krumpolec keď prišiel domov a je chorý. Mňa len bolí hrdlo a som trochu zachrípnutý. Išli sme najprv pešo potom autobusom a potom vlakom. Na autobusovej zastávke a vlakovej stanici sme chvíľu čakali. Veľmi som sa tešil domov. Ale by som tam aj zostal. Tak sme už doma…

Miško

Pridaj komentár