Podporte náš zbor

Milí rodičia, priatelia,

opäť sa na Vás obraciame s prosbou o podporu nášho zboru. Prosím venujte nám 2% Vašich zaplatených daní na podporu našej činnosti. Zaberie Vám to iba chvíľku Vášho času a nám pomôžete robiť kvalitnejší program pre Vaše deti.

Prosíme Vás, aby ste podporili takýmto spôsobom našu činnosť. Ak viete o niekom, kto by nám tiež rád pomohol, pošlite mu prosím náš letáčik, alebo nám o ňom dajte vedieť. Snažíme sa vytvárať, čo najlepšie možnosti trávenia voľného času pre mladých ľudí. Ak ste sa rozhodli nás podporiť, stačí vyplniť jednoduchý formulár. Pre presný postup, kliknite na čítať celý článok.

Ďakujeme

Tlačivo vyhlásenia.


Ako na to?

Je to jednoduché. Tu nájdete návod ako postupovať, ak by ste potrebovali pomôcť, alebo mali akékoľvek otázky, napríklad ako použijeme darované peniaze, napíšte nám prosím na náš e-mail info@13zbor.sk.

Fyzické osoby – zamestnanci

  • Požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania do 17. februára 2020 a o vyplnenie tlačiva Potvrdenie o zaplatení dane, ktoré je na www.rozhodni.sk alebo si ho môžete stiahnuť priamo z tohto linku (Potvrdenie).
  • Údaje o prijímateľovi napíšte do tlačiva Vyhlásenie spolu so sumou rovnou 2% z Vašich daní, ktorú nám chcete poukázať. Nami predvyplnené tlačivo si môžete stiahnuť priamo z tejto stránky (Vyhlásenie).
  • Ak ste v roku 2018 odpracovali aspoň 40 hodín ako dobrovoľník pre nejakú organizáciu a viete od nej mať potvrdenie, môžete venovať až 3% z Vašej dane.
  • Všetky tlačivá (vyhlásenie, potvrdenie o zaplatení dane a potvrdenie od dobrovoľníckej činnosti) doručte do 30. apríla 2020 na daňový úrad podľa Vášho bydliska, alebo ich prineste nám a my to urobíme za vás.

Právnické osoby a fyzické osoby, ktoré si sami podávajú daňové priznanie

  • Právnické osoby môžu poukázať iba 1%. Ak by ste nám chceli poukázať celé 2%, je to možné ak ste v roku 2019 venovali financie vo výške 0,5% z Vašich daní na verejnoprospešný účel.
  • Fyzické osoby si vypočítajú 2, resp. 3% zo zaplatenej dane podľa daňového priznania.
  • Pokiaľ ste odpracovali minimálne 40 hodín dobrovoľníckych prác a máte o tom potvrdenie, nezabudnite ho priložiť k daňovému priznaniu.
  • V daňovom priznaní sú už uvedené kolónky na poukázanie 2% (3%) (resp. 1%) . Do daňového priznania stačí vyplniť tieto naše údaje:
Slovenský skauting, 13.zbor Bratislava – Petržalka
Lachova 9, 851 03 Bratislava
IČO: 31791212
Právna forma: Občianske združenie

Veľmi pekne Vám ďakujeme za váš čas a podporu.  Je to pre nás veľká pomoc.

Pridaj komentár