BSDčka

V piatok popoludní sme prišli na Kačín, kde nás ako prví privítali Nasim a Peťo. Išli sme zaplatiť účastnícky poplatok a zložili sme si veci do stanu, ktorý nám postavil Peťo, ktorý bol v technickom staffe. Stanov ešte nestálo veľa, mnoho účastníkov došlo neskôr večer, alebo až na druhý deň. Keď sa zotmelo,

 

zúčastnili sme sa dumky, po ktorej sme sa pomaly odobrali spať.

 V sobotu ráno keď sa väčšina ľudí zobudila, tak bol nástup. Každý zbor alebo oddiel prezentoval svoj pokrik a snažil sa prekričať ostatných. Po nástupe bola chvíľka voľna, počas ktorej sa chystala vlčiacka hra a workshopy. Keďže sme pomáhali s vlčiackou hrou, tak sme žiaľ nestihli workshopy okrem street-artového, na ktorom sme si mohli pomocou sprejov a šablón vytvoriť pekné obrázky. Počas celého dňa sa hral futbalový turnaj a po vlčiackej hre sa na vedľajšej lúke rozbehol aj turnaj v ringu. Poobede bola diskusia s náčelníctvom (my sme ju nevnímali, varili sme si obed) a keďže tento rok oslavovali BSDčka 25. výročie, tak sme mali možnosť diskutovať aj so zakladateľmi tejto akcie. Večer bol podľa mňa najpútavejší program: cestománia a následne kvíz. Kvíz bol po druhom kole nachvíľu prerušený kvôli ohňovej šou (bola veľmi pekná). V kvíze náš zbor obsadil prvé dve miesta, čo svedčí o našej inteligencii A okolo polnoci sa začala nočná hra na tému zombie apokalypsa, ktorú organizovala 113tka. Potom sa konečne išlo spať.

fotky na oblastnom Flickry

Ráno bola nedeľná omša priamo na lúke, po nej zase nástup, na ktorom sa vyhodnocovali umiestnenia zborov podľa výkonov. Obsadili sme tretie miesto aj napriek tomu, že nás na BSDčkach bolo zo zboru päť a ani sme sa veľmi nesnažili. Snáď nás nabudúce pôjde viac a vyhráme to!

 

Hanka a Viktor 😉

Pridaj komentár