Podporte našu snahu

Milí rodičia, priatelia, kamaráti,

opäť by sme Vás chceli poprosiť o podporu našej činnosti v podobe 2% z Vašich daní. Každé euro, ktoré takto získame nám dáva možnosť viac sa venovať príprave a realizácii programu pre deti a mladých v našom zbore. Pre Vás to znamenáiba  jedno vyplnenie formulára, pre nás je to však veľká  pomoc a sme za ňu veľmi vďační.

Prosíme Vás preto, aby ste podporili takýmto spôsobom našu činnosť. Ak viete o niekom, kto by nám tiež rád pomohol, pošlite mu prosím náš letáčik, alebo nám o ňom dajte vedieť. Snažíme sa vytvárať, čo najlepšie možnosti trávenia voľného času pre mladých ľudí, ale sme závislí od Vašej pomoci. Pre potrebné tlačivá a  presný postup ako nám darovať 2%, kliknite na čítať ďalej.

Ďakujeme

Tlačivo vyhlásenia.

 


Prosím pozor, ak ste v minulosti prispievali nášmu zboru a máte niekde uložené naše údaje, zmenťe si našu adresu. Naša nová adresa je Lachova 9, 85103 Bratislava.

Ako na to?

Je to jednoduché. Tu nájdete návod ako postupovať, ak by ste potrebovali pomôcť, alebo mali akékoľvek otázky, napríklad ako použijeme darované peniaze, napíšte nám prosím na náš e-mail info@13zbor.sk.

         Aj v roku 2013 platí, že dobrovoľníci, ktorí odpracovali dobrovoľnícky aspoň 40 hodín možu poukázať až 3%! Potvrdenie o odpracovaných hodinách ši môžete vypýtať aj u nás v zbore a je potrebné ho priložiť k vyhláseniu.          

Fyzické osoby – zamestnanci

  • Požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania do 15.3.2013 a o vyplnenie tlačiva Potvrdenie o zaplatení dane, ktoré je na www.rozhodni.sk alebo si ho môžete stiahnuť priamo z našej stránky – Potvrdenie.
  • Údaje o prijímateľovi, spolu so sumou rovnou 2% (3%) z Vašich daní vyplnťe do tlačiva Vyhlásenie, ktoré nájdete tiež na www.rozhodni.sk, alebo si ho môžete predvyplnené stiahnuť priamo z našej stránky – Vyhlásenie.
  • Všetky tlačivá (vyhlásenie, potvrdenie o zaplatení dane a potvrdenie od dobrovoľníckej činnosti) doručte do 30.04.2014 na daňový úrad podľa Vášho bydliska, alebo ich prineste nám a my to urobíme za Vás.

Právnické osoby a fyzické osoby, ktoré si sami podávajú daňové priznanie 

  • Právnické osoby môžu poukázať iba 1.5%. Ak by ste nám chceli poukázať celé 2%, je to možné ak ste v roku 2013 venovali financie vo výške 0,5% z Vašich daní na verejnoprospešný účel.
  • Fyzické osoby si vypočítajú 2, resp. 3% zo zaplatenej dane podľa daňového priznania.
  • Pokiaľ ste odpracovali minimálne 40 hodín dobrovoľníckych prác a máte o tom potvrdenie, nezabudnite ho priložiť k daňovému priznaniu.
  • V daňovom priznaní sú už uvedené kolónky na poukázanie 2% (3%) (resp. 1.5%) . Do daňového priznania stačí vyplniť tieto naše údaje: 

     Slovenský skauting, 13.zbor Bratislava – Petržalka         
Lachova 9, 85103 Bratislava    
IČO: 31791212 (v kolónke sa vyplňuje zľava) 
      Právna forma – Občianske združenie    

       

 

          Veľmi pekne Vám ďakujeme za váš čas a podporu.  Je to pre nás veľká pomoc.

Pridaj komentár