Foto výlet

Bolo skoré víkendové ráno a obloha a stromy si začali šepkať čo sa deje. A dialo sa to že skauti zo 17. oddielu Indiáni z lesa sa chystali na výlet do Malých Karpát. O 08:20 sme sa stretli pred klubovňou a 80.29 nám už išiel autobus. Došli sme na vlakovú stanicu a odtiaľ šup do Svätého Jura. Chvíľu sme chodili a potom nám Tuti vysvetlil prvú hru. Bola o tom že kráľ Hazelblad mal veľkú zbierku obrazov…

a od nás chcel aby sme nafotili čo najpresnejšie kópie rôznych fotiek. Napr. scénu z titanicu, yetiho s lyžiarmi, vlka a červenú čiapočku, jazdca v pozadí s pyramídami a ďalšie. Ale boli tam aj ďalšie hry a to sú Paparazzi je to jednoduchá hra ktorá spočíva v tom aby vás nevidela princezná Leica, ktorá sa mala vydať za kráľa Hazelblada. Pri tejto hre sa zranil jeden člen družiny Tigrov, kto iný ako Juro, ktorého potom ošetrili a bol v poriadku.
     Potom sme mali hru v ktorej si mal nájsť miesto, ktoré bolo odfotené vo fotoaparáte a odfotiť ho tak isto ako bolo vo fotoaparáte. Potom sme mali dostať fotky do počítača, ale nebol to ozajstný počítač bola to hra v ktorej si musel zapametať čo najviac obrázkov ktoré si dostal na papieri a mal si prebehnúť na druhú stranu poľa ale nebolo to také jednoduché, lebo tam čakali vírusy Kubo a Chamo, ktorých úlohou bolo chytiť tých, čo sa snažili prebehnúť na druhú stranu a ak si sa tam dostal tak si musel obrázky nakresliť na papier a tak si to robil dookola. Potom sme sa vybrali domov a prišlo vyhodnotenie. Na prvom mieste boli Vlci, na druhom dievčatá, na treťom Vĺčatá a na štvrtom mieste Tigri. Tak to je asi všetko.

 

Pridaj komentár