SI JEDNÝM Z TÝCH . . . .

…ktorí túžia zažiť niečo nové, nepoznané a dobrodružné???
…ktorí túžia patriť do partie ľudí, s ktorými sa vždy dobre zabavíš a zahráš???
…ktorí túžia v lete táboriť v indiánskych stanoch a zaspávať pri ohni a zvuku gitary???
…ktorí majú zmysel pre humor a plno bláznivých nápadov???
…ktorí radi poznávajú svet a nových ľudí???
Ak si odpovedal aspoň na jednu z otázok ÁNO, tak neváhaj a príď v sobotu 2.10.2004 na DEŇ PLNÝ SKVELÝCH AKTIVÍT, HIER A PREKVAPENÍ… Ak sa chceš dozvedieť viac čítaj ďalej. Akcia je určená pre deti vo veku od 7 do 12 rokov a bude sa konať v sobotu 2.10.2004 pri Malom Draždiaku. Pre rodičov bude pripravená prezentácia našej činnosti s malým občerstvením.
Nájdete nás tam od do 10:00 a budeme tam podľa potreby, no záver predpokladáme asi na 17:00. Nájsť nás tam nebude problém, bude tam pobehovať asi 30 skautov v krojoch, mala by tam hrať aj nejaká muzika. Aktivity, ktoré budú pre deti pripravené budú odmeňované nejakými bodmi, za ktoré si budú potom môcť kúpiť nejaké suveníry alebo sladkosti. Každý kto sa zúčastní aspoň jednej aktivity bude tiež zaradený do tomboly, ktorá sa bude losovať o 15:30.
A o aké aktivity asi pôjde? Plavba na kanoe, streľba z luku a vzduchovky, lasovanie, sedačková lanovka, chodenie na chodúloch a kopa ďalších aktivít a hier!
Ak nezávahate a prídete, máte možnosť spoznať nových priateľov a v budúcnosti tiež zažiť kopu krásnych zážitkov a hlavne veľa srandy!!!
PÝTAŠ SA KTO SME???
SME SKAUTI Z PETRŽALKY A HĽADÁME TÝCH Z VÁS, KTORÍ SA K NÁM TÚŽIA PRIDAŤ A NEBOJA SA VYDAŤ NA CESTU DOBRODRUŽSTVA, PRIATEĽSTVA A POZNÁVANIA. ZAŽIJEŠ S NAMI KOPEC ZÁBAVY, ŠPORTOVÝCH I NEŠPORTOVÝCH HIER A NOVÉ ZÁŽITKY, O AKÝCH SA TI ANI NESNÍVALO…

Ak ti nestačia tieto informácie, tak neváhaj a kontaktuj nás.
Branislav Turza – 09o5 828 613, turza@rcsystem.sk
Miriam Kalinová – 0908 564 937, keya@post.sk

Pridaj komentár