Tatracor – Nočná Bojovka

Náš zbor organizoval na 7. stredoeurópskom Jamboree – Tatracore dve aktivity pre účastníkov – Nočnú Bojovku a Ringo. O jednej z nich bol v oficiálnych Tatracoráckych novinách – Tatracornews napísaný článok, ktorý si tu môžeš prečítať. Nočná bojovka 13. zboru z Bratislavy pobavila včera v neskorých hodinách už druhú várku šialených nadšencov.
Z nástupišťa je to ešte asi 10-15 minút pešo do hlbokého tmavého lesa. Pevnú obuv a zahalené celé telo, baterku a chuť zažiť niečo nevídané vrelo odporúčajú hlavní organizátori. Zároveň ubezpečujú , že sa nemáte kde stratiť. Územie je presne vytýčené a jasne označené malým potôčikom. Keď spadne viac kvapiek, určite narazíte na nemalé bažiny a bačoriny, ktoré sú tiež súčasťou trasy. Podrobné pravidlá sa dozviete na mieste, nemôžeme predsa prezradiť úplne všetko o tejto úžasne premyslenej hre.
Organizátori na vás čakajú každý večer a sú pripravení popasovať sa aj s cudzími jazykmi. Už neraz si na ich aktivitu najali kvalifikovaných prekladateľov, hlavne maďarčiny. Príďte sa popasovať s vašou odvahou, nadšením a fantáziou, ale najmä sa skvelo zabaviť a vybiť zo seba energiu – ak ešte nejakú máte. Pevne verím, že ste prišli na Tatracor vydať zo seba aj dušu, a preto je táto hra určená pre všetkých vás. Staffáci, pridajte sa aj vy!

Článok bol uverejnený v Tatracornews číslo 4, autor: Radoslava Jurkovičová – Radka.

Pridaj komentár