Letný tábor LŽ 2023

Na začiatku júla vyrástli na lúke pri Liptovskej Lužnej naše tee-pee. Opäť sa začal náš letný skautský tábor. Tak si naň spomeňme:

„Tohtoročný tábor som si nesmierne užila!

Bol úžasný program v peknej téme-Indiáni. Ako sme boli v tee-pee tak fungovali naše „kmene”. Každý kmeň mal pred svojim tee-peem aj svoj totem na ktoré sa maľovali rôzne znaky. Kuchyňa bola ako každý rok dobrá. Mali sme aj krátku návštevu od našich českých skautských bratov z 27. strediska Oheň z Horních Počernic. Za tento tábor sme mali až 2 prepady 😅 ktoré boli úspešné. Prišli nás prepadnúť skauti z Ružomberku a naši starý dobrý známy zo 113.-tky. Neskutočne sa teším na ďalšie akcie ale najviac na tábor 2024.”

„Mne sa na tábore páčilo veľmi veľa vecí. Veľmi sa mi páčilo už od začiatku, že sme si teda sami postavili tee-pee (popravde neviem ako sa to píše). Podľa mňa bolo super aj, že sme mali potom tie totemy na ktoré sme si vedeli niečo namaľovať. Program bol veľmi dobrý, indiáni bol veľmi dobrý nápad. Najviac sa mi na programe páčilo to prostřeno a program čo sme sa spojili aj s bocianmi. Čas po obede bol dostatočný možno by mohol byť len o chvíľu dlhší. Strava bola za mňa veeľmi dobrá a služba v kuchyni bola dobrá skúsenosť. Nočná stráž bola naozaj super. Často bolo také zvláštne počúvať lesné zvuky ale aj tak to bol veľký zážitok :)). Za mňa hodnotím tábor ako super vec a určite pôjdem aj nabudúci rok❤️”

„Toto bol môj prvý tábor a bol pre mňa výnimočný či už len zábavným programom alebo ľuďmi. Hrali sme veľa zaujímavých hier, a taktiež pracovali v dobrej nálade. Myslím si, že by som nič na ňom nemenila. Teším sa na budúci rok. Mali sme skevlú tému: indiáni ktorou nas sprevádzali naši náčelníci😅(neviem ako sa volali tie postavy) počas celého tábora sme zbierali takzvané tesáky za dobrú prácu a na konci sme „fúkali“ fajku mieru.”

ĎAKUJEMEE váš 13.zbor!!

🏕️⛰️⚜️🪶🥾

Tábor bol realizovaný s finančnou podporou mestskej časti Bratislava-Petržalka a tiež Grantového programu pre rozvoj športu a vzdelávania v Hlavnom meste SR Bratislave v rámci Podprogramu 1.

Realizované s podporou mestskej časti Petržalka
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Pridaj komentár