Letný tábor 2021

Situácia sa pomaly zlepšuje, všetci sa tešíme, že by nám mohlo vyjsť krásne leto. Aj my dúfame a už teraz plánujeme letný tábor. Samozrejme ešte nič nie je isté a o každej novinke budeme informovať.

Budeme mať niekoľko termínov pre rôzne vekové kategórie.

  • Začne družina Bocianov, v termíne od 4.7. do 11.7. 2021,
  • nasledujú skauti, od 7. 7. do 21.7. 2021
  • a včielky a vĺčatá od 12.7. do 19.7. 2021

Tento rok máme niekoľko noviniek.

  • Po mnohých rokoch meníme táborisko. Život je zmena a rozhodli sme sa vyskúšať krásne táborisko pri Liptovskej Anne. Pripravili sme pre vás pár fotiek z iných skautských táborov, ktoré sa tam konali. Presná lokalita je tu.
  • Všetko nám dražie, takže po náhľade do účtovníctva z ostatných rokov, musíme pristúpiť k miernemu navýšeniu táborových poplatkov. Cena pre skautov bude 130 eur a pre vĺčatá a včielky 60 eur.

Prihlášku na tábor môžete vyplniť elektronicky cez nasledovný formulár.
Po vyplnení a odoslaní formuláru, by Vám mal prísť mail (chvíľu to trvá). V prílohe nájdete hotovú prihlášku, ktorú stačí už len podpísať a doručiť nám ju spolu s fotokópiou preukazu poistenca najneskôr do 1. 6. 2021. (stačí poslať podpísaný scan na mail info@13zbor.sk).

Pre našich bocianov, sme tento rok pripravili aj zjedodušenú rodinnú prihlášku.

Berte prosím prihlášku ako vyjadrenie predbežného záujmu. Zatiaľ nám účastnícke poplatky neposielajte, termín platenia poplatkov za tábor je stanovený na 15.06. 2021. Dovtedy už bude jasné, či sa tábor bude môcť realizovať.

Pridaj komentár