Vavrišovo 2018 – Investor

Na skautské tábory chodíme so sestrou už päť rokov, sestra o rok menej. Tohtoročný letný tábor si myslíme vyšiel ako jeden z najlepších, ktoré sme absolvovali.

Na tábore bol naozaj kvalitný program a tohtoročná téma tábora sa nám obzvlášť páčila. Nápad s burzou a vlastnou menou bol úžasný. Jednotlivé hry boli zaujímavé ,niektoré viac ,niektoré menej, ale najzaujímavejšia bola asi Grand Prix a po nej Byrokracia.

Kolektív vedúcich aj účastníkov bol zhruba rovnaký ako po minulé roky, bolo však aj zopár nových ľudí. Na tábore bolo ako vždy veľa roboty, ale keďže bolo dosť ľudí dalo sa bez problémov rozdeliť na rôzne práce.

Počasie tento rok tiež naozaj vyšlo, lebo skoro vôbec nepršalo, čo sa na žiadny z našich skautských táborov zatiaľ nestalo. Ani noci neboli veľmi chladné, napriek tomu že Vavrišovo je na úpätí Vysokých Tatier.

Jedlo na tábore bolo celkom chutné v porovnaní s ostatnými rokmi a tiež dosť pestré a boli aj jedlá čo by človek ani nepovedal, že sa budú robiť napríklad : vyprážaný syr alebo grilovaný hermelín.

Najlepší zážitok na tábore bol táborák jednoznačne sa tábor vydaril a dúfam, že bude taký dobrý aj budúci rok.

Jakub

 

Za podporu nášho tábora ďakujeme magistrátu Hlavného mesta SR – Bratislavy.

Pridaj komentár