Podporíte nás?

2percenta20122% predstavujú len nepatrný zlomok z Vašich daní, ktoré bez tak musíte zaplatiť. Pre nás to však znamená  množstvo nových zaujímavých akcií a zážitkov.
Náš 13.zbor nájdete medzi mnohými ďalšími, ktorí uchádzajú o podporu vo forme 2% z dane právnických a fyzických osôb. Prosíme preto všetkých našich priateľov, aby podporili takýmto spôsobom našu činnosť. Snažíme sa vytvárať, čo najlepšie možnosti trávenia voľného času pre mladých ľudí a niekedy sme závislí aj od financií. Pre vás to znamená jedno vyplnenie formulára.

Ďakujeme

Tlačivo vyhlásenia.

Ako na to?

Je to jednoduché. Tu nájdete návod ako postupovať, ak by ste potrebovali pomôcť, alebo mali akékoľvek otázky, napríklad ako použijeme darované peniaze, napíšte nám prosím na náš e-mail info@13zbor.sk.

Fyzické osoby – zamestnanci

  • Požiadajte svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania do 15.2.2010 a o vyplnenie tlačiva Potvrdenie o zaplatení dane, ktoré je na www.rozhodni.sk alebo si ho môžete stiahnuť priamo z našej stránky – (Potvrdenie).
  • Údaje o prijímateľovi napíšte do tlačiva Vyhlásenie, ktoré je tiež na www.rozhodni.sk, alebo si ho môžete predvyplnené stiahnuť priamo z tejto stránky – (Vyhlásenie) spolu so sumou rovnou 2% y Vašich daní, ktorú nám chcete poukázať.
  • Obe tieto tlačivá doručte do 30.04.2012 na daňový úrad podľa Vášho bydliska, alebo ich prineste nám a my to urobíme za vás.

Právnické osoby a fyzické osoby, ktoré si sami podávajú daňové priznanie

  • Pozor zmena, právnické osoby môžu poukázať iba 1.5%. Ak by ste nám chceli poukázať celú sumu, prosím kontaktujte nás na info@13zbor.sk.
  • V daňovom priznaní sú už uvedené kolónky na poukázanie 2% (resp. 1.5%) . Do daňového priznania stačí vyplniť tieto naše údaje:

     Slovenský skauting, 13.zbor Bratislava – Petržalka
Gercenova 19, 85101 Bratislava
ICO: 31791212 (v kolónke sa vyplňuje zľava)
                        Právna forma – Občianske združenie      

Pridaj komentár