Tajomstvo Norte Chico

V starodávnych časoch, pred 4000 rokmi, keď Bohovia vládli ľuďom, a ľudia zvieratám. Keď zemou otriasali vojny o každý kus územia a o bájne poklady. Existovala mocná civilizácia Norte Chico, ktorá sídlila na úpätí vysokých Ánd. Ich bojovníci boli tí najobávanejší a ženy tie najkrajšie. Aby uchovali svoju moc a silu pre svojich potomkov, rozhodla sa rada starších z kmeňa Norte Chico, že vložia svoju energiu do Tajomnej Knihy. Ten kto vlastnil túto Knihu, disponoval neuveriteľnou mocou a dokázal si podmaniť ostatné znepriatelené kmene….

Norte Chico sa postupne stávalo najväčšou obávanou civilizáciou. A ich územie sa stále zväčšovalo a zväčšovalo. Preto sa kmene z celej Južnej Ameriky spojili proti vtedajšiemu vládcovi Norte Chica – Chiorovi. Chioro vedel, že proti takej prevahe nemá šancu a taktiež vedel, že Tajomnú Knihu svojho rodu, nemôže dostať do rúk nik iný. Preto uschoval túto Knihu, aby sa nedostala do tých nesprávnych rúk a o mieste, kde sa nachádza sa až doteraz rozprávajú mnohé legendy.

V roku 2010 sa vydal najslávnejší hľadač pokladov Indiana Jones za touto Tajomnou Knihou. Ale aj pre muža, ako je Indiana Jones, sa stala džungľa, okolité domorodé kmene a mnohé nástrahy takou prekážkou, že nedokázal tento poklad nájsť. Preto je to výzva pre každého archeológa či dobrodruha vydať sa do nehostinnej krajiny v okolí Ánd a nájsť Tajomnú Knihu, ktorá v sebe skrýva moc, o ktorej sa nikomu ani nesníva…..

Letný tábor 2010

Miesto: Klátová Nová Ves – Cibajky
Termín: 5. 7. – 19. 7. 2010

Prihláška: prihlaska , prihlaska
Prehlásenie o bezinfekčnosti: bezinfekčnosť , bezinfekčnosť

Tešíme sa na Teba

Pridaj komentár