Naber správny kurz

Nie je nič lepšie ako sa naučiť niečo nové a zaujímavé. A ak sa dá pri tom ešte dobre zabaviť a nájsť si nových kamarátov, tak to je úplne fantastické.

A presne také sú aj rozličné skautské kurzy, na ktorých sa môžete teraz zúčastniť. Stačí si vybrať. V najbližšej dobe sa môžete tešiť na tieto kurzy:

Kurz lanových dráh a lezenia

Poznáte ten pocit, kokteil adrenalínu a strachu so štipkou nebezpečenstva, okoreneného následnou záplavou endorfínov po zdolaní prekážky? Máte už dávnejšie chuť vyskúšať si v zbore, oddiele niečo nové… niečo možno nie tak bežné … ale nemali ste doposiaľ ľudí, ktorí by to vedeli pripraviť? Ak sú tým chýbajúcim článkom vo vašej činnosti práve lezecké aktivity, tak je potom Kurz lanových dráh a lezenia určený práve pre vás!

Termín: 19. – 21. september 2008
Miesto: v okolí Kysaku
Začiatok a koniec kurzu: začínať budeme v piatok cca. o 19.30 hod. a končiť v nedeľu okolo 16.00 hod.
Maximálny počet účastníkov: 15
So sebou (odporúčané): ak máte vlastný lezecký materiál – predovšetkým sedačky, prilbu, lezecké topánky, laná – určite sa vám zíde
Cena: 350,- Sk + 100,- Sk za akreditovaný certifikát o absolvovaní kurzu

Pre koho je kurz: pre všetkých lezenia chtivých, a najmä pre záujemcov, ktorí sa následne v domovských zboroch budú venovať tvorbe lanových dráh a aktivít. Na kurze absolvujete aktivity s vyšším stupňom rizika, minimálny vek účastníkov je preto 17 rokov.

Prihlášku na kurz posielajte e-mailom do 15. septembra 2008 na: martinkovalik@yahoo.com alebo galériu.

Pridaj komentár