Spomienky na letný tábor 2020

Aj napriek tomu, že to tento rok vyzeralo všelijako a všetci sme sa báli, či tábor bude vôbec možný, sme na potešenie nás všetkých letný tábor mohli zorganizovať. Pôvodne síce mal byť v júli a presunul sa na august (3.8. – 17.8.)
Počasie bolo aj napriek tomu vydarené a nepršalo skoro vôbec, až na posledný deň tábora. Napriek tomu, že pršalo celý deň sme všetko zvládli pobaliť a upratať. Aj tento rok sme táborili na lúke pri Vavrišove spoločne so 113. zborom Modré hory. Keď sme v prvý deň okolo obeda sme dorazili na táborisko, prekvapila nás krásna zelená lúka. To bolo aj vďaka tomu, že pred nami tu táborili skauti z Vajnor a už sme nemuseli pohrabať všetku pokosenú trávu.

Včielky a vĺčatá tu zostali týždeň, do pondelka 10.8., Bociany odchádzali v priebehu druhého týždňa a  ostatní skauti zostali až do konca. Témou programu bol pre včielky a vĺčatá útek zo zoo, skauti a skautky sa na dva týždne stali vikingami. V priebehu tábora sme sa striedali ako služba v kuchyni, nechýbali ani nočné stráže a prepady! (hoci len v rámci našich 2 zborov). Vyrábali rôzne veci, hrali rôzne pohybové hry a nemôžeme zabudnúť na 2 táboráky s piesňami a vydarenými scénkami. Tohtoročný tábor sa mi veľmi páčil a už teraz sa teším na ďalší! 🙂


Janka

Náš skautský tábor sa mohol konať aj vďaka štedrej podpore Magistrátu Hlavného mesta SR, Bratislavy

Forografie z nášho tábora sa dajú pozrieť v našej galérii.

Pridaj komentár